ALOTERIJEN

logonederlandseloterij

Staatsloten


Bij De Jongens gaan er veel staatsloten over de toonbank en er zijn al vele prijzen gevallen, ook hebben wij al een aantal miljonairs de hand kunnen schudden! Maar er zijn ook prijzen van 100.000 euro gevallen en vele vele kleinere prijzen. Probeer het eens en speel een keer mee, valt er een grote prijs: dan eten wij gezellig taart in de winkel! Een geluksnummer? De laatste 2 nummers van het lot kunt u zelf kiezen. U kunt al meespelen vanaf 3 euro!


Om uw loten te controleren:

Klik hier

LOTTO


Laat de ballen maar vallen! Iedere zaterdagavond weer kans op miljoenen. U kunt natuurlijk bij ons in de winkel uw eigen nummers invullen of via de computer spelen. Dus: kom langs, al voor 2 euro maakt u kans op vele prijzen!

Om uw loten te controleren:

Klik hier

Eurojackpot

Vanaf € 2,00


Speel mee met uw eigen geluksnummers, geboortedatum of de leeftijd van uw kinderen.. Of gewoon een random lot uit onze computer. De jackpot kan oplopen tot enorme bedragen! Iedere vrijdag is er een trekking en ook bij deze loterij natuurlijk kans op kleinere prijzen.


Om uw loten te controleren:

Klik hier

 

Lucky day

Vanaf € 1,50


Met deze loterij maakt u dagelijks kans op mooie geldprijzen! Met uw eigen geluksnummers kunt u meedoen met een inzet vanaf slechts 1,50! Kom langs in de winkel en wij vertellen u hoe het spel werkt en hoe eenvoudig u kunt meedoen!


Om uw loten te controleren:

Klik hier

 

Krasloten

Vanaf € 1,00


Snel willen winnen of een leuk cadeautje om uw dierbaren blij te maken? Koop een kraslot! Van Spaarvarken tot 7-Klapper.. Wij hebben ze allemaal!

Er zijn momenteel weer 3 nieuwe krasloten!

Te weten: Maak m’n dag/week en maand!

 

TOTO


Ook wedstrijden kunt U bij ons voorspellen. In de winkel, of….. maak U deelname klaar via Uw mobiele telefoon en U hoeft bij ons alleen nog maar even te scannen. Wekelijks vele prijswinnaars !!!!

Nieuw! Nu ook wedden op dart-wedstrijden!


Om uw loten te controleren:

Klik hier

 

Gewonnen prijzen

afgelopen periode


Vallen er wel eens prijzen in uw winkel?” is een veel gestelde vraag

Nou en of!

Klik op de afbeelding of deze link voor een kleine greep uit de gewonnen prijzen bij De Jongens!

Kopen?

Kom langs in de winkel!

Vlamingstraat 6
2511 BB Den Haag

Bestellen kan ook!

Al onze producten getoond op de website,
en natuurlijk nog veel meer, kunt u via email bij ons bestellen.
Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Bestellen